Advertentieverkoop bureau Sales & Services verkoopt!

Sales and Services Advertentieverkoop bureauSales & Services is een ervaren advertentieverkoop bureau. 

Wij werken als onafhankelijk advertentieverkoop bureau voor diverse opdrachtgevers. Hoewel wij daardoor ervaring hebben in vele branches, is voor een acquisitiekantoor specifieke branche-ervaring niet perse noodzakelijk.

Advertentie verkopen daar draait het om… en DAT kunnen we. Omdat uw medium van goede kwaliteit is kunnen wij het vertrouwen van de adverteerder winnen en behouden.

Sales & Services is een klein advertentieverkoop bureau (4 m/v). Dit biedt de volgende voordelen:

  • Vaste contactpersonen
  • Persoonlijke band met (potentiële) adverteerders
  • Direct contact met vormgevers, drukkers en verzenders
  • Korte lijnen tussen verkoop en studio
  • Zeer flexibel
  • Snelle service
advertentieverkoop bureau
advertentieverkoop bureau Sales & Services

Haast vanzelfsprekend kunnen wij naast de acquisitie ook alle administratieve handelingen die daaruit voortkomen verrichten. Denkt u hierbij onder andere aan het versturen van bevestigingen, facturen en mailings. Welke door ons moeten worden gedaan is afhankelijk van uw eigen wensen.

Voor adverteerders die nog niet beschikken over advertentiemateriaal, maken wij desgewenst in eigen DTP studio een advertentie of banner ontwerp. Door de faciliteit van de studio zijn wij ook zeer goed in staat om uw magazine of jaaruitgave te vervaardigen.

Kortom acquisite, administratie en productie u vindt het allemaal bij advertentieverkoop bureau Sales & Services.

Opdrachtgevers die op dit moment de verkoop van advertentieruimten uitbesteden bij Sales & Services zijn o.a. Joh. Enschede Amsterdam, Centrum Nalatenschappen, The Dutch Society of Precision Engineering (DSPE)  en het GVB Amsterdam. Wij verzorgen voor hen onder meer de verkoop van advertenties in bladen, jaaruitgaven, informatie en programmaboekjes en plattegronden, de verkoop van banners op internetsites, e-mailings en powerpoint presentaties en de verkoop van standruimte op evenementen.

Wilt u uw acquisitie uitbesteden of meer informatie over onze services vraag dan nu, geheel vrijblijvend, een oriënterend gesprek aan via ons contactformulier!

Bekijk de media en uitgaven waarvoor wij actief zijn in onze portfolio.