DSPE online zichtbaar in de precisietechnologie community

DSPE online de plek voor nieuws uit de branche, events en leden.

Op DSPE online staat informatie over de brancheorganisatie en haar leden. Tevens wordt melding gemaakt van alle evenementen die in de branche op de agenda staan. Uiteraard wordt er uitgebreid aandacht besteedt aan alle activiteiten die (mede-) georganiseerd worden door de DSPE en de prijzen die zij uitreikt. Er is een database van oude uitgaven van Mikroniek te vinden. Verder is er informatie te vinden over de diverse Special Interest Groups en cursussen, summerschools en opleidingen.

De site is net als alle andere uitgaven van de DSPE Engelstalig. Zij wordt bezocht door de leden van de DSPE en andere geïnteresseerden in precisietechnologie en mechatronica. Dit is een hele diverse groep; van wetenschappers tot vakmannen, werkzaam in laboratoria tot werkplaatsen, bij multinationals tot kleine bedrijven en scholen.

Het is mogelijk om uw banner op de homepage van de internetsite van DSPE www.dspe.nl te plaatsen. Op deze manier kunt uw bedrijf extra onder de aandacht brengen bij de bezoekers van de site en de DSPE ondersteunen. Uiteraard is het ook een goede manier om uw evenement of beursdeelname te ondersteunen met extra publiciteit. Bent u op zoek naar personeel of start er binnenkort bij u een cursus of opleiding. Dan is dit de banner zeker ook voor een mogelijkheid om dit aan te kondigen.

De banners worden tevens weergegeven bij de sponsors van de website.

 

Advertentietarieven: *DSPE internetsite

Banner online per maand: € 250
Banner 1/2 jaar online:       10% korting
Banner 1 jaar online:           15% korting

 

 

Formaat DSPE online banners

Banner 150 x 125 pxl

Reserveringen / Informatie

Wilt u advertentieruimte reserveren of meer informatie? Onze gegevens en het contactformulier vindt u hier.

Advertentiemateriaal

Aanleveren via dtp@salesandservices.nl

* Alle genoemde prijzen zijn per plaatsing en excl. btw en eventuele zet- en lithokosten.
Deze informatie is geldig voor het jaar 2018 en is ondervoorbehoud van wijzigingen.

Laatste update: december 2017