DSPE | Bereik de community voor Precision Engineering

DSPE uitgever van Mikroniek, dspe.nl en online nieuwsbrieven

DSPE logoSales & Services verzorgt voor de Dutch Society for Precision Engineering de advertentie acquisitie voor het magazine Mikroniek, de internetsite dspe.nl en de online nieuwsbrieven. De belangrijkste sectoren hiervoor zijn (fijn)mechanica, (opto-) mechatronica, precisietechnologie en elektronische en industriële automatisering.

Deze DSPE community is een onafhankelijke branche organisatie voor de precisietechnologie in Nederland opgericht in 1954. De community bestaat uit bedrijven, research- en onderwijsinstellingen die actief zijn in alle sectoren van de precisietechnologie. De leden zijn beroepsmatig werkzaam in de ontwikkeling van hoogwaardige professionele instrumenten, apparaten, systemen en consumentenartikelen. Of zij hebben zich toegelegd op het leveren van hoogwaardige gespecialiseerde producten, productiefaciliteiten en diensten.

De community heeft samenwerkingsverbanden met o.a. Euspen, Brainport Industries, instellingen, universiteiten en bedrijven.

Naast het vakblad Mikroniek organiseert zij voor haar achterban inhoudelijke bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. Een voorbeeld van gerichte kennisdeling is de volgende website met een veelheid aan informatie over thermomechanica.

 

 

Per jaar ontvangt ieder bedrijf dat lid is 6 x het (Engelstalige) vakblad van Mikroniek met artikelen van inhoudelijk hoog niveau.Mikroniek uitgave DSPE
Het richt zicht als enige praktijkvakblad in Nederland op technici op alle niveaus.
Door de technisch inhoudelijke diepgang wordt Mikroniek gebruikt als studiemateriaal op hogescholen en universiteiten die voor het merendeel ook zijn aangesloten bij de community.

Behalve productgerichte advertenties leent Mikroniek zich er bij uitstek voor om er uw high-tech vacature in te plaatsen.

 

 


DSPE site

De website van dspebiedt veel achtergrond-informatie over Precision Engineering, bijvoorbeeld de formules rondom Thermomechanica of artikelen uit eerdere jaargangen Mikroniek. Meer informatie over adverteren op de internetsite vindt hier.

 

 

DSPE Online nieuwsbrief

 

Tevens stuurt de Dutch Society for Precision Technologie een aantal maal per jaar een online nieuwsbrief naar haar leden met de meest actuele informatie. Het is mogelijk om eenmalig of een periode lang een banner te plaatsen op deze online nieuwsbrieven.

Laatste update: juli 2017