Precisiebeurs 2021 – kom extra onder de aandacht!

Trek extra bezoekers via de plattegrond van de Precisiebeurs 2021 en stel uw relaties op de hoogte van uw aanwezigheid

Op woensdag 10 en donderdag 11 november wordt in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch de 20 -jarige jubileum editie van de Precisiebeurs 2021 gehouden.

Precisiebeurs 2021 dit jaar in de Brabanthallen

Voorafgaand aan de beurs verschijnt Mikroniek met hierin de voorbeschouwing, beursplattegrond, exposantenoverzicht en een selectie van innovaties.

Wij bieden de mogelijkheid om extra op te vallen op de beursplattegrond via een vakadvertentie. Hierin wordt uw logo, bedrijfsnaam, contactpersoon, telefoonnummer en internetadres vermeld. Uiteraard ontbreekt ook het standnummer niet en wordt er middels kleurgebruik verwezen naar de locatie van uw stand op de plattegrond.

De plattegrond wordt in het hart van Mikroniek nr 5 met verschijningsdatum 22 oktober opgenomen. Naast de vakadvertenties zullen op de achterkant van de plattegrond alle standhouders van de beurs vermeld worden. Op deze manier wordt de plattegrond aantrekkelijk voor de bezoeker om mee te nemen naar de beurs.

Blokadvertentie op de beursplattegrond: € 375,-*

LET OP: Er is beperkte beschikbaarheid op de plattegrond! Slechts 20 plekken.. Reageer snel want VOL=VOL !

Wilt u een blokadvertentie reserveren of meer specifieke informatie? Onze gegevens en het contactformulier vindt u hier.

Voor de opmaak van uw blokadvertentie ontvangen wij graag uw logo als .eps of .jpg(minimaal 300dpi) en de volgende gegevens: bedrijfsnaam, contactpersoon, telefoonnummer en internetadres. U kunt dit sturen per email naar dtp@salesandservices.nl

logo_DSPE

Klik hier voor meer informatie over de beurs.

* Alle genoemde prijzen zijn per plaatsing en excl. btw en eventuele zet- en lithokosten.
Deze informatie is geldig voor het jaar 2021 en is onder voorbehoud van wijzigingen.

Laatste update: augustus 2021